Selle nädala uudisteks kohalikelt toidu- ja joogitootjatelt on mahe Gouda juust ja 2003. aastakäigu mustsõstravein Tõmmu.
Uued tooted: argipäevane Gouda ja 2003. aasta Tõmmu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argipäeva Gouda
Võru juustumeistrite pitserit kandev argipäevane kollases pakendis Gouda juust on laagerdunud poolteist kuud. Seega on tegemist noorema ja mahedama juustuga kui teised Valio Gouda sarja kuuluvad juustud. Argipäeva Gouda passib seetõttu rohkem igapäevaseks võileivajuustuks. Müügile tuleb juust esialgu kahes pakendivalikus: tükijuustuna 300-grammises ning viilutatud kujul 150 grammi suuruses pakendis.
Põltsamaa Tõmmu 2003
Põltsamaalt jõudis sel nädalal poodidesse ja restoranidesse mustsõstraveini Tõmmu 2003. aastakäik. Põltsamaa enda veinimeistrid kirjeldavad Tõmmut kui küpset ja täidlase maitsebuketiga marjaveini, mis sobib 11-12 kraadi juures aperatiiviks või siis magusroogade juurde.