Narva saab rongiga peagi 25 minutit kiiremini

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rongid.
Elroni rongid. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Elron paneb uuest aastas käima Tallinna-Narva ekspressrongi, mis katab linnade vahelise vahemaa senisest kakskümmend viis minutit kiiremini.

Neljapäeval Lõuna-Eesti omavalitsusjuhtidega kohtunud Elroni juht Andrus Ossip ütles, et rongipiletite hinnatõusu uuel aastal tingivad kaks uut väljumist, muuhulgas Tallinna-Narva ekspressrongi avamine, vahendab ERRi uudisteportaal

Narva ekspressrongi sõiduaeg hakkab olema kaks tundi ja viisteist minutit. «See on ikka oluliselt kiirem täna tavarongi liikumisest ja loomulikult ka võrreldes bussidega märkimisväärne ajavõit,» lausus Ossip. Praegu sõidab rong Tallinnast Narva kahe tunni ja neljakümne minutiga.

Lisaks Narvale lisatakse üks väljumine Tartu-Valga liinile, mis võimaldab pärast kella seitset õhtul Tartust Valka saada. Küll aga tõdes Ossip, et lõuna-eestlaste muret, kuidas saada mugavamalt Tartust Riiga, uus väljumine ei lahenda.

Loe pikemalt ERRist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles