Paljudel seisavad baarikapil alkoholipudelid, mille koht parima maitse nautimiseks on tegelikult hoopiski külmkapp.
5 tüüpi alkoholi, mille koht on külmkapis
Viina, džinni ja viskit ei pea tegelikult kokteili tegemiseks külmkapis hoidma, see on pigem jooja enda maitse-eelistuste järgi. Küll aga tuleks mõned veini baasil tehtud alkohoolsed joogid külma panna, sest muidu nad lihtsalt riknevad.
Vermut
Vermutiga kokteilidel peaks retseptis eraldi kirjas olema: pane vermut külmkappi. Hapnik hakkab keelekastet rikkuma hetkest, mil kork lahti tehakse.
Šerri ja port
Šerri säilib kõige paremini külmkapis. Ühtlasi soovitatakse seda osta väikeste koguste kaupa, sest tavaliselt seda kõike korraga ära ei tarvitata. Sama kehtib ka portveinide kohta
Marsala ja Madeira
Kui sul on kuskile baarikapi nurka seisma jäänud Marsala või Madeira veini põhjad, siis tuleks need kiiremas korras külmkappi panna.
Aperitiivid nagu näiteks Lillet ja Cocchi Americano
Aperitiivid aitavad tõsta söögiisu. Selleks, et nende maitse ei kaoks, tuleks neid külmkapis hoida.
Kooreliköör
Kuigi sooja koorelikööri ei joo ilmselt mitte keegi, siis on hea meelde tuletada, et ka selle alkohoolse joogi koht on külmkapis.