Alexela Energia kasvatas korralikult müügitulu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Laane (keskel)
Andreas Laane (keskel) Foto: Sander Ilvest

Alexela gruppi kuuluv Alexela Energia müüs käesoleva aasta 9 kuuga ligi 336 miljonit kWh elektrit ning 8 miljonit kuupmeetrit maagaasi. Ettevõtte käive oli selle aja jooksul 18,6 miljonit eurot.

Võrdluseks, 2016. aasta samal perioodil oli ettevõte käive 14,4 miljonit eurot, müües 254 miljonit kWh elektrit ja 8,3 miljonit kuupmeetrit maagaasi.

Alexela Group juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul tuli Alexela Energia turule unikaalse Alexela Kodupaketiga. «Nüüdsest on kliendil turu parima hinnaga elekter, gaas, balloonigaas ja ka kütus,» lubas Andreas Laane.

Jätkuvalt laiendab Alexela Energia koostööd teiste majapidamisi teenindavate ettevõtetega, olgu selleks soodustingimustel turvateenus G4S-ilt või väga hea katvusega kindlustus Compensalt.

Mahutigaasi müügimahud kasvasid üheksa kuuga üle 20 protsendi, mis tulenes Eesti põllumeeste väga töökast sügisest, kus kehva ilmaga saadi võimalikult palju vilja põllult korjatud ja kuivatatud.

«Meie Vana-Kuuste vedelgaasiterminal käitles septembrikuus ajaloo suurimas mahus vedelgaasi, mis on seninägematu Eesti vedelgaasiäris,» kirjeldas Andreas Laane. Novembrikuus toob Alexela Energia turule maagaasi börsitoote, mida siiani pole Eestis klientidele pakutud. «Edaspidi on kliendil kindlus, et ta saab koheselt turu parima hinna,» sõnas Andreas Laane.

Alexela Energia on suurim Eesti erakapitalil põhinev energiamüüja. Ettevõtte ajalugu ulatub aastasse 1964., mil rajati Alexela Energia Reola vedelgaasiterminal. Tänaseks pakub Alexela Energia läbi innovatsiooni lihtsaid ja säästlike lahendusi nii vedelgaasi, elektri kui ka maagaasi turul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles