R-Kiosk kavandab uut algust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R-Kioski emaettevõtte juht Johannes Sangnes on esimese ametiaasta jooksul jõudnud Eestis juba ka Narva, Pärnusse, Kuressaarde ja Tartusse ning näinud, et eestlastele meeldib uusi asju proovida.
R-Kioski emaettevõtte juht Johannes Sangnes on esimese ametiaasta jooksul jõudnud Eestis juba ka Narva, Pärnusse, Kuressaarde ja Tartusse ning näinud, et eestlastele meeldib uusi asju proovida. Foto: Tairo Lutter

Kuigi R-Kioskil on Norra kaubandusgrupi Reitan Convenience'i all viimasel viiel-kuuel aastal Eestis majandusnäitajate poolest kehvasti läinud, võtab ettevõte ette uuenduskuuri. Müügikohad muutuvad väikepoodide sarnasteks, pakkudes suuremat konkurentsi ka jaekettidele.

«See on esimene kauplus Eestis, kus on koos näha nii uusi tooteid kui uut lähenemist,» rääkis paar nädalat tagasi Eestit külastanud R-kioski emaettevõtte Reitan Convenience'i tegevjuht Johannes Sangnes lennujaama uuenenud R-kioski avamise järel. «Meil on sellest aastast uus kohv ja värske toidu menüü,» märkis ta.

Viimane tähendab ühtlasi ka suuremat valikut tervislikumat, sh ka erinevate toitumisharjumustega arvestavat toitu. R-kioskist leiab nüüd endale süüa nii taimetoitlane, vegan kui ka paleotoiduline. «Eesti kliendid on suunaseadjad,» toonitas R-kioski emafirma juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles