Kevin Spacey ahistamisskandaal paneb keerulisse olukorda Nordic Business Forumi (1)

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Spacey.
Kevin Spacey. Foto: Petra Schönberger/imago/Future Image

Põhjamaade äriliidrite tippüritus Nordic Business Forum on raske valiku ees. 

Järgmise aasta foorumi üks peaesinejatest on praegu väljakuulutatud kava kohaselt  legendaarne näitleja ja produtsent Kevin Spacey. Ülimenuka «Kaardimaja» staar on aga sattunud ahistamisskandaali, kus näitleja Anthony Rapp süüdistab Spacey'it talle agressiivse lähenemiskatse tegemises ajal, kui Rapp oli alles 14.

Rappi sõnul surus Spacey ta ühe korteripeo ajal voodisse ja üritas temaga vahekorda astuda, vahendas CNN. See kõik juhtus aastal 1986, Spacey oli siis 26-aastane. 

Spacey ise väitis, et ta ei mäleta, et midagi sellist oleks juhtunud, kuid ka ei välistanud toimunut. «Kui aga midagi sellist juhtus, siis ma siiralt vabandan oma käitumise pärast ja mul on kahju, et keegi on pidanud kõik need aastad seda oma hinges kandma,» rääkis Spacey, lisades, et ilmselgelt pidi ta olema väga purjus.

Nordic Business Forumi kommunikatsioonijuht Anniina Turunen ütles Postimehele, et uudis ahistamisskandaalist on nende jaoks veel väga uus. «Loomulikult oleme süüdistuste pärast mures ja jälgime olukorra arengut väga tähelepanelikult,» kinnitas Turunen. «Praegusel hetkel me veel otsuseid ei langeta.»

Järgmine Nordic Business Forum toimub 26.-27. september 2018.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles