Päevatoimetaja:
Sander Silm
Saada vihje

Rabarber – esimene maitsekas kevadvili

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kui rabarber kattelooriga katta, tuleb saak varem.
Kui rabarber kattelooriga katta, tuleb saak varem. Foto: Toomas Huik

Esimese maitseka aiaviljana pistab oma roosaka nina mullast välja rabarber ning innukatel aia- ja kokandushuvilistel on selle aasta esimene rabarberikook juba valmis. Rabarberi kasutusvõimalused ei piirdu aga vaid koogi ja kisselliga.

Kogusime kokku aastate jooksul avaldatud mõtted, kuidas esimest maitsekat aiavilja kasutada. Rabarber sobib näiteks ka pannile ja grillile, liha juurde ja salatisse.

Kel tahtmist katsetada, sellele head lugemist ja head isu!

Rabarber: potti, pannile või ahju

Maiust hapust varrest

Retseptid: mida pakkuda aiapeol

Biskviitkattega rabarberikook

Vanaema rabarberikook

Kaerahelbe-kohupiima rabarberikook

Maasika- ja rabarberikook

Märksõnad

Tagasi üles