Nordea kontserdimaja võib nimest ilma jääda? Luminor koostööd jätkata ei plaani (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea kontserdimaja
Nordea kontserdimaja Foto: Robin Roots/Õhtuleht

Peale Nordea ja DNB panga Balti üksuste ühinemist tööd alustanud Luminor koostööd Nordea kontserdimajaga jätkata ei plaani.

«Hetkel on tõepoolest olukord selline, et Nordea kontserdimaja on jätkuvalt vana brändinguga,» ütles panga korporatiivkommunikatsiooni juht Hedwig Meidra BNSile.

Tema sõnul ei ole Luminoril plaanis koostööd kontserdimajaga jätkata, mistõttu tegeletakse aktiivselt mõlemale poolele sobiva lahenduse leidmisega. «Seni on kontserdimaja jätkuvalt Nordea brändinguga,» tõdes Meidra.

Kontserdimaja ehitus algas 2007. aasta kevadel ning see avati 2009. aastal Nokia kontserdimaja nime all. Nordea nime kannab kontserdimaja alates 2014. aastast.

Nordea ja DNB pankade Baltikumi üksuste baasilt loodud ühendpank Luminor alustas tööd oktoobrist. Ühendpanga juhatuse esimees on Erkki Raasuke, Eestis juhib Luminori Gunnar Toomemets.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles