Eesti Raudtee kolib peagi kolme maja töötajad uude peakontorisse kokku

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Raudtee juht Erik Laidvee
Eesti Raudtee juht Erik Laidvee Foto: Liis Treimann

AS Eesti Raudtee nõukogu allkirjastas ettevõttega OÜ PLKV Invest üürilepingu uue büroohoone tarbeks ning kolib järgmise aasta 1. novembrist uude hoonesse aadressil Telliskivi 60.

«Uus büroohoone hakkab paiknema Tallinna linna tuiksoonel Telliskivi tänaval ning toob meid lähemale loomelinnakule ning ettevõtluskeskusele,» andis Eesti Raudtee juhatuse esimees Erik Laidvee. Avaliku hanke tulemusel tegi Eesti Raudteele parima pakkumise OÜ PLKV Invest ning ettevõte allkirjastas nendega lepingu järgnevaks viieks aastaks. 

AS Eesti Raudtee juhatuse esimees lisas, et tänu uuele hoonele saab ettevõte paremini kaetud ka oma töötajate vajadused, kuna kokku kolitakse täna kolmes majas paiknevad töötajad. «See võimaldab meil oluliselt vähendada kulusid ning pakkuda oma klientidele kvaliteetset ja jätkusuutlikku teenust,» rääkis Laidvee.

Uus kontor hakkab paiknema kolmel korrusel ning hõivab enda alla pisut üle 3000 ruutmeetri pinda. Kuni 2018. aasta novembrini asub Eesti Raudtee endiselt Toompuiestee 35 büroohoones. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles