Kes on ahistamiskahtluse saanud Eesti juurtega Steve Jürvetson? (2)

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Jurvetson
Steve Jurvetson Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF/SCANPIX

Kuni üleeilseni said eestlased olla uhked, sest maailma üks prominentsemaid  riskikapitaliste on Eesti soost Steve Jurvetson (eestipäraselt Jürvetson), keda konsultatsioonifirma Deloitte nimetas 2012. aasta riskikapitalistiks. Tänaseks on olukord muutunud ja nii uhked me tema üle ilmselt ei ole, sest meest kahtlustatakse ebasündsas käitumises töökohal.

Riskikapitalifirma Draper Fisher Jurvetson (DFJ) kõneisiku Carol Wentworthi sõnul palkas DFJ suvel kohe pärast seda, kui nendeni jõudsid süüdistused Jurvetsoni ebasündsa käitumise osas, advokaadibüroo asja uurima, vahendab Bloomberg. Kuigi uurimine veel käib, ei ole ettevõttele seni laekunud ühtegi ametlikku kaebust Jurvetsoni või ühegi teise ettevõttega seotud investori osas, märkis Wentworth.

Reutersi andmetel tehti siseuurimisega algust augustis seoses Jurvetsoni ebasündsa käitumisega naiste suhtes. Seksuaalse ahistamise süüdistused jõudsid ettevõtteni suve alguses.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles