Medicum plaanib PERHi eksjuhi käe all jõuliselt laieneda

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Medicumi tänane juht Tõnis Allik (vasakul) pidi PERHi juhi ameti maha panema seoses korruptsioonisüüdistustega.
Medicumi tänane juht Tõnis Allik (vasakul) pidi PERHi juhi ameti maha panema seoses korruptsioonisüüdistustega. Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Erameditsiini firma Medicum, mida nüüd juhib skandaaliga PERHi juhi kohalt lahkunud Tõnis Allik, on asutanud uued aktsiaseltsid ja plaanib ka uut perearstikeskust.

Medicum on sel aastal jagunenud ja asutatud on aktsiaseltsid Medicum Tervishoiuteenused, Medicum Varad ja Medicum Investeeringud, vahendab Äripäev.

«Me oleme lihtsalt praegu oma tegevusi erinevate ettevõtete vahel ringi paigutamas, et tervishoiuga seotud tegevused oleksid ühes ettevõttes ja muud tegevused on siis teises ettevõttes. Ja ka varad oleksid eraldi ettevõttes,» ütles Medicumi juhtiv Tõnis Allik.

Allik ütles, et jagunemiseks otsest põhjust ei ole, kuid näiteks mõtlevad nad sellele, kuidas oma hoone korda tegemiseks laenuraha ja raha kaasata. «Lihtsalt on selline süsteemi korrastus,» sõnas ta ja märkis, et rahastamise juhtimise muudab see selgemaks.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles