Tallinna hotell pälvis ülemaailmse luksushotellide auhinna

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avati hotell Solo Sokos Hotel Estoria. Neile, kes end Tallinna silueti taustal fotografeerida soovivad, on uues hotellis lausa spetsiaalne nurk, näitab, hotelli kommunikatsioonijuht Peep Ehasalu.
Tallinnas avati hotell Solo Sokos Hotel Estoria. Neile, kes end Tallinna silueti taustal fotografeerida soovivad, on uues hotellis lausa spetsiaalne nurk, näitab, hotelli kommunikatsioonijuht Peep Ehasalu. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinnas asuv hotell Estoria võitis maailma luksushotellide auhinnavõistlusel parima disainhotelli tiitli.

Ülemaailmse luksushotellide auhinnaga World Luxury Hotel Award avaldatakse tunnustust hotellide ja spaade teenuste kõrgele kvaliteedile. Nimekirja kuuluvad hotellid kuuluvad hotellide täielikku tippu, edastas Sokos Hotels. Estoria interjöör on inspireeritud Eesti disaini- ja kultuurisaavutustest ning sisekujunduses on kasutanud rohkelt kaasaegsete Eesti disainerite loomingut. Iga Estoria hotelli tuba jutustab ühe Eestiga seotud köitva eduloo. 

«Estoria hotelli eesmärk on külastajatele laiemalt tutvustada kogu Eestit,» ütles Solo Sokos Hotel Estoria tegevdirektor Klaus Ek pressiteate vahendusel. «Kas teadsite, et maailma esimene kosmosetoit on toodetud Eestis? Või, et maailma suurim paekivist hoone asub Tallinnas? Või, et armastatud Estonia teatri laval peeti 1922. aastal tõstmise MM-võistlusi. Meie soov on, et pärast hotellis ööbimist oleks iga meie külaline ühe üllatusliku kogemuse võrra rikkam ning valmis koju jõudes jutustama Eesti kohta vähemalt ühe paeluva loo.»

Estoria igal korrusel on oma lounge ehk elutuba ning Eesti kirjanike loominguga raamatukogu. Hommikusöögil pakutakse Eestiga seostuvaid toite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles