Helenius lõi konkurentidelt kaks juhti üle

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Helenius.
Joakim Helenius. Foto: Liis Treimann

Soome-Rootsi ärimehe Joakim Heleniuse Trigon Capitali meeskonnaga liitusid Colliers International Eesti juhataja Ardi Roosimaa ja Hansapanga projektifinantseerimise osakonna juhataja Ülo Kallas, kirjutab

aripaev.ee

.


Trigon Capitali juhatuse esimehe Ülo Adamsoni sõnul panustatakse firmas tugevalt just alternatiivsete investeeringute osakonda, sest see on firma suurim tulude allikas.

«Tugev meeskond on investeerimisettevõtete edu võti. Uute juhtide kogemused ja teadmised tugevdavad firma positsiooni erakordsest turusituatsioonist tulenevate investeerimisvõimaluste realiseerimisel,» kommenteeris Adamson.

Roosimaa (39) juhtis eelnevalt Colliers International Eesti tegevust juhatuse esimehena. Enne ühinemist Colliersiga töötas Roosimaa kinnisvarahaldamise osakonna direktorina Ober-Hausis, mis on Balti riikide juhtiv kinnisvaraarendus- ja investeerimisettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles