Water Ser võitis Leedus kanalisatsioonihanke

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Water Seri töö kanalisatsiooni paigaldamisel Võrus
Water Seri töö kanalisatsiooni paigaldamisel Võrus Foto: Ain Prostin.

AS Water Ser allkirjastas Leedus võidetud 20 miljoni krooni suuruse eurohanke lepingu Rokiski linna vee- ja kanalisatsioonivõrgustiku väljaehitamiseks.


Water Ser Group OÜ juhatuse liikme Andres Pürgi sõnul on Water Seri jaoks tegemist väga suure võiduga, kuna siiani ei ole Leedu ehitusturul välismaistel ettevõtetel eriti õnne olnud.

«Oleme mitmel korral esitanud Leedus Ühtekuuluvusfondi rahadest korraldavatel hankekonkursil kõige soodsama pakkumise ning seni on eelistatud kohalikke ettevõtteid,» põhjendab Pürg.

Vaatamata sellele, et Water Seril on Leedus oma tütarettevõte, on projekti peatöövõtjaks siiski eestimaine AS Water Ser.

«Eurohankel osalemiseks peab ehitajal olema edukaid kogemusi samasuguste projektide elluviimisel - meie noorel tütarettevõttel täna veel sellised kogemused puuduvad. Küll aga kasutame nende teenust alltöövõtjana,» räägib Andres Pürg.

Rokiski vee- ja kanalisatsioonitorustiku rajamise tööde tellijaks on Rokiski kohalik vee-ettevõte ning projekti kogumaksumus 4,7 miljonit litti (umbes 20 miljonit krooni). Töödega alustatakse novembris ning projekt valmib järgmise aasta suvel.

AS Water Ser on 1991. aastal loodud firma, mille peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus. AS Water Ser kuulub Water Ser gruppi, mille raames tegutsevad lisaks Eesti, Läti ja Leedu tütarettevõtetele ka Water Ser No-Dig ja Water Ser Ehitusjuhtimine.

Water Ser Group'i 2007. aasta käive oli 475 miljonit krooni ning kasum 38,6 miljonit krooni. 2008. aasta esimese poolaasta käive on võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvanud 25 protsenti, ulatudes 184 miljoni kroonini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles