Apotheka lõpetas ravimiameti korraldusel PERHis ravimite väljastamise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apotheka.
Apotheka. Foto: Arvo Meeks

Apotheka kaubamärki kasutav Terve Pere Apteek OÜ lõpetas ravimiameti ettekirjutuse tõttu ravimite väljastamise Põhja Eesti Regionaalhaiglas (PERH) asuva apteegi ruumes.

Ravimiamet keelas Eesti suurimas haiglas asuval apteegil ravimite väljastamise, ütles Terve Pere Apteek OÜ juhatuse esimees Kadri Ulla pressiteate vahendusel. Ettevõte jätkab apteegi ruumes toidulisandite müüki ja võimaldab soovijatel ravimeid tellida endale sobivasse kohta, lisas ta.

«Netiapteegi kaudu enne kella 14 sooritatud ravimiostud toimetatakse inimesteni samal päeval ja tasuta. Pärast kella 14 tehtud ostud toimetame kätte järgmisel päeval. Tallinna piires püüame ravimid inimesteni viia samal päeval,» rääkis Ulla.

«Ravimiameti otsuse, peatada haiglas asuva apteegi tegevusluba, oleme vaidlustanud halduskohtus ja taotleme õiguskaitset, et apteek avada tavapärasel viisil niipea kui võimalik,» lisas ta.

Apotheka kaubamärki kasutav Terve Pere Apteek OÜ on tegutsenud aastaid PERH-is. Suvel korraldas haigla üürilepingu tähtaja täitumise tõttu konkursi ruumidele rentniku leidmiseks. Selle võitis Benu Apteek Eesti OÜ.

Oktoobris kui üürileping lõppes Terve Pere Apteek pinda ei vabastanud, viidates puudustele konkursi korralduses ja kehtivale üürikokkuleppele PERH-iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles