POSTIMEHE INTERVJUU Finnairi piirkonnajuht: terrorismioht viib Aasia turistid Pariisi asemel Kopenhaagenisse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi piirkonnajuht Arūnas Skuja lendab tihti Tallinna-Helsingi vahel ja on ise näinud, kuidas Aasia turistide huvi on ka Eesti vastu kasvanud.
Finnairi piirkonnajuht Arūnas Skuja lendab tihti Tallinna-Helsingi vahel ja on ise näinud, kuidas Aasia turistide huvi on ka Eesti vastu kasvanud. Foto: Sander Ilvest

Soomlaste rahvuslik lennufirma, mis on kogu oma energia koondanud Aasia turistide südame võitmisele, toob neile mõeldes ka Helsingi-Tallinna liinile lende juurde, sest terrorirünnakud Euroopa pealinnades on loonud olukorra, kus Skandinaavia ja Balti riigid muutuvad järjest atraktiivsemaks lennusihtkohaks.

«Finnairil on praegu käsil ettevõtte ajaloo suurim laienemine,» rääkis septembri alguses Tallinna külastanud Soome lennufirma Finnair Baltikumi ja Ida-Euroopa piirkonnajuht Arūnas Skuja.

Esmalt tihendatakse Euroopa-sisest lennuvõrku nii olemasolevatel kui uutel suundadel. Seejuures pannakse rõhku erinevatele puhkuse sihtkohtadele nii Portugalis, Hispaanias kui Kreekas. Lisaks enam kui 70 sihtkohale Euroopas on lennufirma teine oluline suund Aasia-suunalised lennud, milles nad ise näevad oma suurimat eelist teiste regionaalsete lennufirmade ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles