Rein Kilk huvitub Nasva Pagari ostmisest

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leib..
Leib.. Foto: Caro / Scanpix.

Eesti ühe suurema toiduainetekontserni AS Pere omanik Rein Kilk huvitub raskustes Nasva Pagari ostmisest ning on käinud Kuressaares ettevõtte olukorraga tutvumas.


«Tegelen praegu olukorraga ning uudiseid võib selle kohta küsida paari nädala pärast,» lausus Rein Kilk eile Meie Maale.

Kuressaares pagaritööstuse olukorraga tutvumas käinud ärimees ei soovinud läbirääkimiste ajal kirjeldada, kuidas ja kas nähtu talle meeldis.

Nasva Pagari üks omanikke Tiia Rand lausus, et midagi kindlat veel ei ole. «Mingit kokkulepet pole meil veel sõlmitud ja seetõttu ei tahaks sellest ka varem rääkida, kui mingi lahendus on selgunud,» sõnas ta.

Praegu Nasva Pagaris tootmine seisab, Tiia Ranna sõnul tehakse lihtsalt hooldustöid, remonditakse seadmeid jms. Ettevõtte ligi paarkümmend töötajat on praegu sundpuhkusel ja ootavad aega, millal tootmine taaskäivitub.

Tiia Rand on varem Meie Maale öelnud, et ettevõtte edasise arengu variante on mitmeid: müüa maha vaid pagaritööstus ning firmale kuuluv kinnisvara alles jätta, müüa maha terve kompleks või anda tootmine mõnele teisele firmale. Kui sobivaid alternatiive ei leita, võib Nasva Pagar ka jäädavalt tegevuse lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles