Baltika moebrändi Mosaic naisterõivad lähevad Euroopas hästi müügiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mosaic sünnipäeva moeshow
Mosaic sünnipäeva moeshow Foto: Jelena Rudi

Euroopas müüb Mosaici kollektsioone i kaubamajade kett. Kaks aastat kestnud koostöö jooksul on Mosaici rõivaid müüvate kaubamajade hulk kolmekordistunud. Täna on Mosaic müügil 40 kaubamajas, kui alustati 13 müügikohaga.

«Euroopa ühe suurima, Peek & Cloppenburgi kaubamajade keti järjest suurenenud eeltellimusmahud on nihutanud Baltika hulgimüügi fookuse Venemaalt Euroopasse ning tõstnud Mosaici rahvusvaheliseks Euroopa rõivabrändiks,» märgib Baltika juhatuse liige, hulgimüügi ja SRÜ turu projektide direktor Boriss Loifenfeld.

Mosaici brändijuht Brigitta Kippak kinnitab, et Mosaic suudab konkureerida lääne brändidega. Märtsis sai Mosaic viieaastaseks.

Peek & Cloppenburgi klientidele meeldivad Mosaici kostüümid, kudumid, pluusid ja trikotaažtooted. Peamiseks konkurentsieeliseks peavad kliendid laia tootevalikut, head istuvust ja hinna-kvaliteedi suhet.

«Mosaici ja Peek & Cloppenburgi eduka koostöö aluseks on nii konkurentsivõimeline kollektsioon kui ka avatud ja dialoogiline koostöö. Eesmärgiga laiendada veelgi oma müügivõrku Peek & Cloppenburgi kaubamajade ketis, mitmekesistame tulevikus näiteks pluuside, kudumite ja trikotaažtoodete pakkumist,» lisas Kippak.

Riigiti on Mosaic müügil kümnes Euroopa riigis. Saksamaal müüb Mosaici kollektsiooni 11 Peek & Cloppenburgi kaubamaja, Austrias kümme, Poolas kaheksa, Slovakkias kolm, Sloveenias ning  Horvaatias kaks, Hollandis, Tšehhis, Ungaris ja Rumeenias üks kaubamaja. Nimetatud kaubamajad asuvad 29 Euroopa linnas.

Lisaks on Mosaicil brändikauplused Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas ja Venemaal.

Mosaic (www.mosaic-fashion.com) on rahvusvaheline bränd, mille kollektsioon on suunatud naistele ja meestele, kes on praktilise mõttelaadiga, lojaalsed ja aktiivsed ning hindavad toote hinna ja kvaliteedi suhet. Mosaicil on kokku 41 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Ukrainas. 

Peek & Cloppenburg (www.peek-cloppenburg.com) on Saksamaa suurim kaubamajade kett, millele kuulub Saksamaal üle 80 ning Euroopas kokku üle 100 kaubamaja. Peale Saksamaa on Peek & Cloppenburg esindatud Austrias, Belgias, Hollandis, Šveitsis, Poolas, Ungaris, Tšehhis jm. Kaubamaja tootevalik sisaldab palju tuntud kaubamärke, teiste seas näiteks Burberry, Hugo Boss, Pierre Cardin, Marc O´Polo, Gerry Weber, Mexx, Esprit, s.Oliver, Tommy Hilfiger ja Tom Tailor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles