Lindsay Lohanist saab koomiksikangelanna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindasy Lohan, foto tehtud aprillis
Lindasy Lohan, foto tehtud aprillis Foto: SCANPIX

24-aastane elumere laineid trotsiv näitlejatar saab septembris ilmuvast koomiksist ilmselt lugeda, kuidas tal möödus praegu eesootav kolmekuuline vanglakaristus.

Sest just vangla on keskkonnaks, kus toimub uue koomiksi «Kurikuulus: Lindsay Lohan» tegevus, kirjutab radaronline.com.

Nädal tagasi määras kohus Lohani varem mõistetud katseaja tingimuste rikkumise pärast 120 päevaks vangi. Praegu pole veel teada, millal Lohan karistust kandma asub.

Koomiksi stsenarist Marc Shapiro ütles, et kuna Lohani elus toimub nii palju, polegi kindel, kas kõik uuemad seigad jõuavad 32-leheküljelisse koomiksiraamatusse. Koomiksi kaanepilti näeb Radaronline'i lehelt siit.

«Lohan on samal ajal nii staarikultuse ohver kui seaduserikkuja, kuna on teinud halbu otsuseid,» avab Shapirio uudisteose dünaamikat, lisades, et Lohanil on puudulik enesekontroll ning ebatervislik tunnetus lubatust ja keelatust.

«Seda lugu võib näha jätkuva tragöödiana,» lisas Shapiro. Koomiksi annab välja Bluewater Publishing, kes teatas, et kui Lohan soovib, annetab kirjastus osa sissetulekust mõnda heategevusfondi.

Nädal tagasi selgus, et Lohan peab veetma 120 päeva vangistuses, kuna on rikkunud kohtu poolt tingimisi karistuse tingimusi. Väidetavalt varastas Lohan 2500 dollarit maksva kaelakee. Teoreetiliselt on Lohanil võimalus vangistusest pääseda või seda edasi lükata, kui ta maksab 75 000 dollarit kautsjoni. Kuna tal aga eriti raha ei ole, sest pole saanud viimasel ajal eriti töötada, on kautsjoni maksmine ebatõenäoline.

Mullu veetis Lohan mitu kuud kohtu korraldusel võõrutusravi kliinikus, kuna on jäänud varem politseile vahele narkojoobes autojuhtimisega, mille pärast määratud tingimisi karistuse tingimusi Lohan jällegi oli rikkunud.

Samas on mitmed autoriteetsed Hollywoodi tegelased kiitnud Lohani näitlejaannet. Lapsnäitlejana lõi Lohan kaasa umbes 60 telereklaamis.

On tähelepanuväärne, et pikkade traditsioonidega koomiksižanril on pakkuda tänasel meediamaastikul värskelt mõjuvat meelelahutust. Juba suvel ilmub koomiksiraamat skandalistist näitleja Charlie Sheenist. Koomiksilaadne multifilm pealkirjaga «Kubernaator» on valmimas Arnold Schwarzeneggerist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles