Uue panga Luminori tekkel võib esineda katkestusi teenustes

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea ja DNB Balti pangad ühinevad Luminor pangaks.
Nordea ja DNB Balti pangad ühinevad Luminor pangaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seoses DNB ja Nordea panga ühinemisega võib perioodil 28. september kuni 1. oktoober esineda katkestusi Nordea ja DNB teenustes, muudatused toodete ja teenuste valikus tehakse lähitulevikus.

Seoses äride ühendamise protsessidega võib perioodil 28. september kuni 1. oktoober esineda katkestusi Nordea ja DNB pangasüsteemide, sularaha automaatide ja kaardimaksete töös, teatas DNB.

Klientide kontonumbrid, lepingud ja maksekaardid, pangakoodid ning salasõnad jäävad mõneks ajaks endiseks. Muudatused toodete ja teenuste valikus tehakse teatavaks lähitulevikus panga info- ja teeninduskanalite kaudu.

Nordea ja DNB Baltikumi ühendpank Luminor alustab uue nime ja struktuuriga tööd 1. oktoobril.

Nordea ja DNB Banka teatasid möödunud augustis plaanist ühendada oma Balti riikide tegevus. Novembris määrati ühendpanga tegevjuhiks Erkki Raasuke ning nõukogu esimeheks Nils Melngailis. Uuest pangast saab Balti riikide suuruselt teine pank. Panga prognoositav turuosa on 20 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles