Mart Luik visati Tallinna Sadama nõukogust välja (2)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Sõõrumaa ja Mõisa liidu liitumist Savisaare nimekirjaga otsustas Mart Luik kandideerida hoopis IRLi nimekirjas.
Pärast Sõõrumaa ja Mõisa liidu liitumist Savisaare nimekirjaga otsustas Mart Luik kandideerida hoopis IRLi nimekirjas. Foto: Erik Prozes

Majandus- ja taristuminister kinnitas nimetamiskomitee ja rahandusministri ettepanekul Tallinna Sadama, Saarte Liinide ja Eesti Lootsi nõukogudesse uued liikmed. Muuhulgas kutsuti Tallinna Sadama nõukogust tagasi hiljuti koos Mõisa ja Sõõrumaaga ühise valimisliidu asutanud, kuid peagi sellest välja astunud Mart Luik.

AS Tallinna Sadama nõukogu uuteks liikmeteks on Ahti Kuningas, Kati Kusmin ja Raigo Uukkivi, tagasi kutsuti Mart Luik, Merike Saks ja Agris Peedu. Nõukogu liikmetena jätkavad Üllar Jaaksoo, Urmas Kaarlep ja Aare Tark.

Nii Mart Luik, Merike Saks kui ka Agris Peedu kutsuti Tallinna Sadama nõukogust tagasi ennetähtaegselt. Äriregistri andmetel pidid nende nõukogu liikme volitused kestma 2. oktoobrini 2020. 

AS Saarte Liinid nõukogusse määrati uute liikmetena Toomas Vainola, Riho Prints, Indrek Allmann ja Marilin Hein, tagasi kutsuti Jüri Saar, Kaido Kaasik, Taivo Linnamägi, Ain Seppik ja Marek Uusküla. Nõukogu liikmena jätkab Ain Tatter.

Ka kõik Saarte Liinide nõukogust tagasi kutsutud nõukogu liikmed kutsuti tagasi ennetähtaegselt, nende volitused oleksid pidanud kestma kas 2019. või 2021. aastani.

AS Eesti Loots nõukogusse määras majandus- ja taristuminister Margus Kaasiku, Taivo Linnamägi, Maivi Otsa ja Teet Palmse ning kutsus tagasi Toomas Kõuhkna, Stanislav Tšerepanovi, Urmas Klaasi, Andres Lume, Agris Peedu ja Georg Linkovi.

Eesti Lootsi seniste nõukogu liikmete volituse kehtivusaeg ei olnud samuti veel läbi saanud. Erinevate liikmete puhul jäi volituse lõppemisaeg kas 2018., 2019. või 2020. aastasse.

Kõigi kolme riigiettevõtte nõukogu liikmete volituste pikkuseks on kolm aastat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles