Cinamon hakkab Tasku keskuse kino uuendama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CINAMON TARTU KINO OOTESAAL.
CINAMON TARTU KINO OOTESAAL. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kinokett Cinamon alustab Tartus Tasku kaubanduskeskuses asuva kino renoveerimistöödega septembri lõpus. Uuendatud kino plaanitakse avada uueks aastaks.

«Tänase seisuga on niimoodi, et arhitektuuri ja erinevate kooskõlastustega puudutav on valmis, oleme paari nädala pärast minemas järgmisesse etappi, kõik on täpselt nii nagu planeeritud ning loodame hiljemalt uueks aastaks valmis olla,» ütles Cinamoni kommertsdirektor Toomas Luhats BNS-ile.

«Loodame, et investeeringu maksumus osutub väiksemaks kui esialgselt planeeritud, aga tõenäoliselt ei osutu, seda numbrit me täna välja ei ütle, sest see mõnevõrra muutub töö käigus,» ütles Luhats.

Juunis teatas ettevõte, et ostab oma 22 kinosaali Barco laserprojektorid. «Cinamon on endale võtnud eesmärgi minna täielikult üle laserprojektsioonile, mis tähendab seda, et kõik projektorid on täiesti kaasajastatud,» ütles Luhats.

Lisaks sellele muutub kinos kõik alates sellest, kui külastaja kino alale siseneb. Uuenevad nii saalid, koridorid, tualetid, kohviku- ja piletimüügiala kui ka tehnilised võimalused. Üks muudatus on näiteks kinno sisemine läbi automaatsete väravate, samuti saab edaspidi pileteid osta selveautomaatidest.

Kuna Tasku keskus kavatseb laieneda, kaalub Cinamon edaspidi samuti kinosaale juurde ehitada. Cinamonis on viis saali, mis mahutavad kokku 693 inimest. Cinamon avas Tartus uksed 2008. aasta augustis.

2005. aastal asutatud Cinamon Holdingul, mille peakorter asub Tallinnas, on viis kino ja 23 saali. Cinamoni kinosid külastas 2016. aastal 1,25 miljonit inimest. Ettevõtte käive oli 2016. aastal 8,6 miljonit eurot, kasvades aastaga 7 protsenti. Cinamonis töötab 110 inimest Eestis, Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles