Täna öösel on tavaantenniga vaataja telepilt häiritud

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teler.
Teler. Foto: SCANPIX

Ööl vastu kolmapäeva, 6. septembrit on Kesk- ja Lõuna-Eestis häiritud tavaantenniga telerivaatamine, kuna saatjate hooldustööd tekitavad katkestusi telekanalite edastamises ajavahemikus kell 1.00 kuni 6.00.

Kui peale hooldustöid ei ole telekanalid nähtavad, siis tuleb digiboksis või -teleris teha uus kanaliotsing ja sõltuvalt seadmest ka alg- ehk tehaseseadete taastamine. Mõnel juhtul võib antennisüsteem vajada ümberseadistamist. Täiendav info hooldustööde kohta on leitav asub Levira kodulehelt.

ZUUMtv kliendid saavad selleks juhiseid Starmani kodulehelt, kus on piltidega illustreeritud juhendid. Vajadusel saab pöörduda Starmani klienditeeninduse poole klienditoe telefonil 677 9900 ja e-posti aadressil klienditugi@starman.ee.

«Hooldustööde tulemusena lähevad TV-saatjad üle madalamatele, tunduvalt paremini levivatele sagedustele, mis parandab televaatajatele signaali vastuvõttu,» selgitas Levira võrguteenuste divisjoni direktor Meelis Anton. «Sageduskanalite muutus tuleneb Euroopa Komisjoni otsusest anda osa digitelevisiooni praegustest sageduskanalitest edaspidi mobiilse interneti käsutusse ning Levira on seetõttu tänavu teinud üle Eesti TV-saatjate hooldustöid.»

Levira palub vabandust muudatustega kaasnevate ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles