Nordica kolib Estonian Airi endisesse kontorisse

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm.
Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm. Foto: Tairo Lutter

Eesti lennufirma Nordica kolib aasta lõpuks uude kontorisse, kus töötas enne hingusele minekut endine rahvuslik lennukompanii Estonian Air. 

Praegu tegutseb Nordica Tallinna Lennujaama külje all Sepise tänaval, kuid detsembriks loodetakse end sisse seada juba uude kontorisse, mis asub paarsada meetrit eemal aadressil Lennujaama tee 13.

Nordica juht Jaan Tamm põhjendas kolimist sellega, et praeguse kontori üürileping saab lihtsalt läbi. Teine ja olulisem argument on aga see, et tänased ruumid on lihtsalt väikseks jäänud. «Oleme viimastel aastatel nii käibe kui inimeste arvu poolest nii jõudsalt kasvanud, et vajame ruumi juurde,» selgitas Tamm.

«Praegune töökeskkond ei ole pikaajaliselt motiveeriv ega tervislik, kuna oleme seal kõik väga koos,» lisas ta. Sepise tänava kontoris on inimese kohta umbes 5 ruutmeetrit, aga uuel pinnal peaks see kerkima umbes 8 ruutmeetrini. Nordica kontoris töötab hetkel 90-100 inimest.

«Uues kontoris saame sisse seada ka väikese koolitusklassi. Näiteks kuna lendav koosseis läbib regulaarselt koolitusi, siis oleme tihtipeale olnud sunnitud neid ruume mujalt lisaks rentima,» rääkis Tamm.

Nordical on praegu 18 Tallinnast väljuvat otseliini, neist kuus on hooajalised. Näiteks tänavu juulis kasvas Nordica reisijate arv mullusega võrreldes 50,2 protsenti 65 200 reisijani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles