Eesti Meedia ostab kinnisvaraportaali City24 (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.
Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann. Foto: TOOMAS TATAR/PM/SCANPIX BALTICS

AS Eesti Meedia soetab kinnisvaraportaali City24 Eesti ja Läti äriüksused. Tehing ei too kaasa Eesti Meediale kuuluvate City24 ja KV.ee kinnisvaraportaalide äriüksuste liitmist.

Baltimaade suurim meediakontsern AS Eesti Meedia omandab City24 Eesti ja Läti äriüksused Kinnisvaraportaal ASi ja City24 SIA. Kuivõrd ostetava ettevõtte käive Eestis jääb alla 2 miljoni euro piiri, siis ei vaja tehing konkurentsiameti luba.

«City24 ja KV.ee jätkavad Eestis eraldiseisvate portaalidena ning Eesti Meedia ei kavatse sekkuda aktiivselt ettevõtete juhtimisse. City24 portaali ostmisel mängis olulist rolli asjaolu, et see võimaldab Eesti Meedia ASil laieneda Läti turule, kus KV.ee pole kanda kinnitanud,» sõnas Eesti Meedia AS juhatuse liige Sven Nuutmann. «City24 on Lätis tugev kaubamärk ja kontrollib ligi poolt kinnisvarakuulutuste turust.» 

«Ei saa salata, et ostuprotsessi motiveeris kiiresti lõpuni viima ka kuue kinnisvaraettevõtete ja konkureeriva meediakontseri selge plaan asutada uus kinnisvaraportaal,» selgitas Nuutmann.

Osapooled ei avalikusta kogu tehingu täpset maksumust.

City24.ee-d külastab iga nädal ligi 140 000 unikaalset kasutajat, kellele vahendatakse rohkem kui 35 000 kinnisvarakuulutust.

Eesti Meedia on Baltikumi suurim meediakontsern, mille tegevus hõlmab trüki- ja internetimeedia sisutootmist, televisiooni ja raadio tootmist, kuulutusteportaale ja trükiteenuse pakkumist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles