Sarapuud saavad ujula eest Paide linnalt kena kopika (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Sarapuu ja Arvo Sarapuu.
Kersti Sarapuu ja Arvo Sarapuu. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

Keskerakonna valitsetav Paide linn maksab erakonnakaaslastele Arvo ja Kersti Sarapuule kuuluvale ettevõttele Kingstor AS järgmise 15 aasta jooksul ligi 2 miljonit eurot ujula kasutamise eest.

Paide linna avalike suhete spetsialisti Maarit Nõmme sõnul rajatakse ujulateenuse osutamiseks Arvo ja Kersti Sarapuule kuuluvale hotelli Neli Kuningat alale lisaks ujula, mis peab valmima 2019. aasta jaanuariks, kui algab eellepingus sätestatud hange ujulateenuse osutamiseks. 

Nelja Kuninga hotelli planeeriti algselt spaa ehitust, mis algas 2016. aasta märtsis. Keskerakondlastele Kersti ja Arvo Sarapuule kuuluv ettevõte Kingstor AS võitis Paide linna avatud menetlusega riigihanke «Paide linnas ujulateenuse ostmine perioodil 2019-2034», mille järel hotellis asuvasse Wittenstein Spasse otsustati käesoleva aasta aprillis rajada ujula juurdeehitus. Aprillis ütles Sarapuu BNSile, et võitis hanke, kuna teisi pakkumusi ei laekunud, mille põhjuseks tõi vähese ettevõtluse väljaspool Tallinna.

Kersti Sarapuu on aprillist ka Keskerakonna Järvamaa piirkonna juht, millele eelnevalt oli ta pikaajaline Paide linnapea. Eellepingu ujulateenuse osutamiseks on allkirjastanud Keskerakonna Järvamaa juhatusse kuuluv Paide abilinnapea Ülle Leesmaa. Eellepingu sõlminud Kingstor AS ja Neli Kuningat AS kuuluvad mõlemad Kersti ja Arvo Sarapuule.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles