Välireklaamidialoog jätkub: Elion tänab Starmani konkurentsi pakkumast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnealune Elioni välireklaam Õismäel
Kõnealune Elioni välireklaam Õismäel Foto: Youtube

Täna ennelõunal kirjutas E24 omalaadsest välireklaamide rivaliteedist Tallinnas Õismäel, kus Elioni ja Starmani kiiret internetiühendust kiitvad välireklaamid asuvad üksteisest vaid saja meetri kaugusel.

Kuna Starman juba kommenteeris oma reklaamis üle tee asuvat Elioni reklaami, on põhjust anda Elionile veebiruumi oma vaatenurga selgitamiseks. Äsja saabuski toimetusse Elioni turundusjuhi Rait Tasso kommentaar, mille siinkohal ära toome.

Rait Tasso: «Meie hinnangul on see hea näide tervest konkurentsist, mis on igati tervitatav. Näha on, et Starman hoiab meie tegevusel silma peal.

Kahtlemata on tegemist huvitava reklaamitrikiga, milles väljendub ka ettevõtete erinev stiil. Eks klient on lõpuks see, kes teeb valiku ning võrdlemise võimalus teeb kliendi valikud ehk isegi lihtsamaks ja selgemaks.

Täpsustuseks, et Õismäel on Elioni valguskaablivõrk juba varasemast, nüüd algas lihtsalt aktiivsem kommunikatsioon selles piirkonnas,» ütles Tasso.

Videot kõnealustest reklaamtahvlitest näeb allpool lisatud artikli juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles