Päevatoimetaja:
Sander Silm

Endine liinitööline asutas eduka magusaäri

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Martsipani tootmine Säreverel. Pildil ettevõtte juht ja omanik Anu Zinojev.
Martsipani tootmine Säreverel. Pildil ettevõtte juht ja omanik Anu Zinojev. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi lähedal Säreveres asub väga magus ettevõtmine. Kunagise luhtunud ettevõtte asemele lõi endine liinitööline täiesti oma magusaäri. Türil tuntud tehas annab tööd pea 30 inimesele ja on rajanud enda kommipoe.

Särevere kooli söökla ruumidesse lõid norralased juba 90ndate algul martsipani vormimisega tegeleva ettevõtte. Tollel ajal töötas seal keskkooliõpilasena ka praeguse tehase omanik ja juht Anu Zinojev.

Praegune ettevõte nimega Convi Food Sweets sai loodud pärast seda, kui norralaste ettevõte oli hingusele läinud.

Tagasi üles