Viis lõbusat rakendust, mis teevad elu lihtsamaks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Iga päevaga tuleb juurde üha rohkem uusi huvitavaid rakendusi, mis muudavad igapäevased toimetused kergemaks ja garanteerivad kasutajale hea tuju.

Thisisinsider tõi välja viis toredat rakendust, mida igapäevaste toimetuste lihtsustamiseks proovida tasub.

Fog of world – tegemist on päris elu mänguga, mis töötab GPS'iga ning selles kujutatakse hägust maailma kaarti, mis eemaldab kaardilt  udu nendest kohtadest, kus sa parasjagu liikumas oled. Nii on see lõbusaks kaaslaseks nii õhtusel tervisejooksul, kui välismaal ringi jalutades, sest mängu eesmärgiks on võimalikult palju maailmast avastada ehk udu alt kätte saada.

Plant nanny – juhul kui sul on raskusi päevase veenormi täitmisega, võid sa abi leida justnimelt sellest rakendusest. Äpp laseb sul virtuaalseid taimi kasta päeva jooksul tarbitud veega, mille oled rakendusse üles märkinud. Kui sa jood päeva jooksul piisavalt vett, muutuvad taimed rõõmsaks ja löövad õitsele, vähe vett juues, muutuvad ka taimed kurvaks ja närbuvad.

IFTT – rakendus ühendab kõik sinu lemmikud sotsiaalmeediaplatvormid ja automatiseerib need, et sul oleks lihtsam nendega toime tulla. Näiteks uuendab rakendus automaatselt sinu Twitteri profiilipilti, juhul kui uuendad facebooki profiilipilti ning salvestab kõik fotod, millel sind sotsiaalmeedias ära märgitakse eraldi albumisse.

Musi – üks tüütumaid asju Youtube’i puhul on see, et rakendusest lahkudes või ekraaniluku sulgemisel, ei saa kasutaja muusikat edasi kuulata. Musi lahendab selle probleemi ja laseb sul kuulata Youtube’st muusikat samal ajal kui sa teisi rakendusi kasutad.

A Soft Murmur – rakendus, mis laseb sul kokku panna endale meelepäraseima miksi loodushäältest ning mida kuulates on lihtsam tööle keskenduda või magama jääda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles