Arco Vara müüs poolaastaga vaid kaks korterit

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krundid Arco Vara arendatavas Kvissentali elurajoonis.
Krundid Arco Vara arendatavas Kvissentali elurajoonis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Börsifirma Arco Vara müüs tänavu poole aastaga vaid kokku vaid kaks korterit ja langes 600 000 euroga kahjumisse. 

Kinnisvarakontserni kuue kuu müügitulu oli 2,6 miljonit eurot, mis on pea 64 protsenti vähem kui mullu samal ajal. 900 000 eurosest kasumist sai 600 000 eurone kahjum, teatas ettevõte kontsernile. 

Ettevõte müüs tänavu kuue kuuga vaid kaks korterit ja kuus hoonestamata kinnistut. Eelmise aasta samal perioodil müüdi aga 73 korterit, 5 äripinda ja 4 hoonestamata kinnistut. 

Arco Vara juhataja Tarmo Sild lubas, et selle aasta teine kvartal jääb viimaseks kehvade tulemustega kvartaliks. «Sellega saab läbi ka meie retk läbi kõrbe, mis nõudis väga täpset rahavoo juhtimist,» ütles ta. 

«Kahjuks me ei suutnud ennast ületada ning ei alustanud Kodulahe valmiskorterite müüki II kvartalis, kuna ehituse valmimisgraafik on Arco Varast mitteolenevatel põhjustel veninud algse tähtaja suhtes veidi rohkem kui neli nädalat,» selgitas Sild. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles