Skype kasutab turistiklassi kuni 7-tunniste lendude puhul

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype Eesti juht Sten Tamkivi.
Skype Eesti juht Sten Tamkivi. Foto: Peeter Langovits.

Skype Eesti juhi Sten Tamkivi sõnul sõltub ettevõttes lennufirmade turisti- ja äriklassi kasutamine mitmest erinevast asjaolust.


Lühemate ehk kuni seitsme tunni pikkuste lennureiside puhul kasutatakse turistiklassi ning sinna alla käivad Tamkivi sõnul näiteks kõik Euroopa piires reisimised.

Pikemate lendude puhul võib aga juhtuda, et ettevõte kasutab ka veidi kõrgemat klassi, näiteks economy plus või muud sarnast, kus reisijal on veidi enam jalaruumi, veidi paremad söögikorrad jne.

«See sõltub mitte niivõrd ametikohast vaid sellest, kui palju keegi lendab,» selgitas Tamkivi. Nii võib juhtuda, et inimesele, kes lendab aastas üle ookeani näiteks neljal korral, võimaldatakse kasutada ka veidi mugavamat klassi kui töötajale, kes nimetatud marsruudil vähem lendab.

Tamkivi sõnul tuli tal endal mõne aasta eest päris tihti tööalaselt lennata ning aasta peale tuli kokku ca 75 lennureisi. Nüüd on Skype Eesti juhi kinnitusel reisimist siiski vähemaks jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles