Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Kehtnas toodetakse taas sealiha

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Sealiha.
Sealiha. Foto: SCANPIX

Endise Kehtna Rey lihatööstuse hoonetes alustas eelmise nädala alguses tootmistegevust uus ettevõte, Frank Kutter OÜ, kes on võtnud oma sealihatööstuses suuna kvaliteedi loomisele.

Eelmise aasta kevadel ostis Saaremaa ettevõte URRA ASSETS OÜ pankrotistunud Kehtna Rey lihatööstuse hooned, vahendab Raplamaa Sõnumid. Vahepeal olid hooned tühjad, aga juba eelmise aasta lõpus oli teada, et farmis elavad taas sead. Selle aasta alguses alustas tegutsemist aga Frank Kutter OÜ, mis on ettevõtte tegevjuhi Marek Mettase sõnul täiesti uus ettevõte koos uue nägemusega.

«Meie tugevus on see, et kõrval on laut. Terve tooteahel on meie käes. Põrsast alates kuni lõpptooteni välja. Ise kasvatame ja toodame ka sööda ise,» selgitab Mettas.

Loe lähemalt Raplamaa Sõnumitest.

Tagasi üles