Miks tahavad ettevõtjad kirjutada raamatuid?

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjad ei peaks iga hinna eest raamatuid kirjutama.
Ettevõtjad ei peaks iga hinna eest raamatuid kirjutama. Foto: PantherMedia / Scanpix

Viimase aja halvimaid nõuandeid ettevõtjale on soovitus kirjutada raamat, kirjutab BusinessInsider.

Selle tulemusena on ärimeeste jaoks raisku läinud hulk väärtuslikku aega ja on tekkinud palju halbu raamatuid, kirjutab BusinessInsideri kolumnist Ryan Holiday. Seepärast on targem jätta ise raamat kirjutamata ja mitte ka maksta kellelegi, et ta kirjutaks sinu eest.

Muidugi on võimalik käia kirjutamiskoolitusel, kui sa seni pole eriti kirjutamise vastu huvi tundnud, märgib Holiday. On võimalik teha koostööd kirjastustega, kes sulle kena toote lõpuks valmis vormivad. Nüüd saad edaspidi oma CVsse ja LinkedIni kontole panna kirja, et oled selle ja selle raamatu autor.

Mingil põhjusel tahavad ettevõtjad saada oma tegelike oskuste asemel tunnustust raamatu kirjutamise eest, nendib Holiday, lisades, et need samad ettevõtjad, kes pidevalt jälgivad wannabe-ettevõtjaid oma valdkonnas, ei saa aru, et nad ise on raamatute kirjutamisel samas positsioonis.

Kunstiteost pole võimalik luua ainult tahtmise või käsu peale, märgib Holiday. Sellepärast soovitab tema ettevõtjatele mitte kirjutada raamatuid, sest tulemus pole selline, mis neile mingit olulist kasu tooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles