Bitcoini hind pööras taas korralikule tõusule

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krüptoraha bitcoin väärtus järjest kasvab.
Krüptoraha bitcoin väärtus järjest kasvab. Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Kui veel nädala alguses näitas bitcoini hind langustrendi, tõusis selle väärtus nädala jooksul ligi 40 protsenti, küündides laupäeva keskpäevaks 2813 dollarini.

Bitcoini hind hakkas sellel nädalal taas tõusma pärast seda, kui rõhuv hulk krüptoraha kaevandajaid ja arvutioperaatoreid, kes aitavad krüptoraha võrku üleval hoida, otsustasid toetada tarkvarauuendust, mis kiirendab oluliselt tehingute töötlemist, vahendab MarketWatch.

Sellega hoiti ära veel nädala alguses üleval olnud hirm, et krüptorahal võiks tekkida mitu erinevat versiooni. Kui sellest hirmust tingitult oli krüptoraha väärtus veel nädala alguses languses, siis laupäeva keskpäevaks oli bitcoini hind kasvanud ligi 40 protsenti.

Coinbase'i andmetel toimusid selleks hetkeks bitcoinitehingud juba hinnaga, kus üks bitcoin maksis 2813 dollarit. Samas Wall Street Journali andmetel oli krüptoraha väärtus veel möödunud pühapäeval langenud viimase aja madalaimale, 1835 dollari tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles