Viru keskuse kauplustel läheb järjest paremini

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Viru Keskuse kaupluste ja teeninduskohtade käibekasv 2017. aasta esimesel poolaastal oli 5,1 protsenti ning keskust külastati 7,9 miljonit korda.

Käesoleva aasta esimese kuue kuu kaupluste ja teeninduskohtade käive oli 65,8 miljonit eurot, mis möödunud aasta sama perioodiga võrreldes kasvas 5,1 protsenti. Viru Keskuse külastatavus suurenes 3,8 protsenti ja keskust külastati esimesel poolaastal 7,9 miljonit korda. Sooritatud ostude arv oli 3,8 miljonit ning kasv võrreldes 2016. aasta esimese poolaastaga 3,1 protsenti. Esimese poolaasta külastatavuse rekord oli 8. aprillil, mil keskust külastatati 63 704 korda.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul on esimese poolaasta majandustulemused prognoositust positiivsemad. «Ka äsjalõppenud juunikuu tulemustega võib rahule jääda,» sõnas ta ning mainis, et juunikuine käibekasv oli 6,4 protsenti ning külastajate arv suurenes juunis 5,9 protsenti.

«Esimesel poolaastal suurenes Viru Keskuses enim ilu – ja tervisetoodete valdkonna tulemuslikkus ning paranesid toitlustussektori tulemused,» kommenteeris Vasar ning sõnas, et toitlustusvaldkonna tulemuslikkuse kasv 14 protsenti oli igati ootuspärane, kuna möödunud aastal avati Viru Keskuse teisel korrusel mitu uue kontseptsiooniga restorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles