Laulu- ja tantsupeolised ostavad poed vihmakeepidest tühjaks (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuna selleaastast laulu- ja tantsupidu tabas ootamatu vihmahooaeg ja  peole ei ole vihmavarjudega lubatud siseneda, olid reede pärastlõunaks Tallinna poed vihmakeepidest tühjaks ostetud. 

«Vihmakeebid said meil otsa, lapsed ostsid hommikul ära, aga Sikupilli Selveris pidi neid veel olema,» ütles Keskturu Maxima müüja. Ka Ülemiste Jyskis olid alles veel viimased vihmakeebid ja müüja sõnul oli laulu-tantsupeo tõttu tõesti palju vihmakeepe ostetud.

«Eriti otsitakse just läbipaistvaid keepe, mida kahjuks meil hetkel pole, laulu- ja tantsupeo osalistel peavad vist läbipaistvad keebid olema,»  lisas ta.  Ülemiste Matkaspordis oli tavapärasest rohkem kaubaks läinud ka kallimad ja tugevamast materjalist paarikümne eurosed vihmakeebid, kuid huvilistele kaupa veel jätkus.

Stockmannis ja kesklinna R-kioskites vihmakeepide puuduse üle kurta ei saanud ning müüjad suuremat nõudlust täheldanud polnud. Ka Kaubamaja toiduosakonnas olid letid vihmakeepe veel täis ja müüja soovitas neid kohe mitu osta.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles