Populaarne spordiklubikett kasvatas müügitulu kolmandiku võrra

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees püüdis pildile treeningu spordiklubis MyFitness, kus ümmarguse arvuga treeningkava esitlusel osales üle 30 treenija.
Pärnu Postimees püüdis pildile treeningu spordiklubis MyFitness, kus ümmarguse arvuga treeningkava esitlusel osales üle 30 treenija. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti ühe populaarseima spordiklubiketi My Fitness ASi müügitulu kasvas möödunud aastaga 28 protsenti 14 miljoni euroni, ettevõtte puhaskasum kasvas 1,5 protsenti 1,8 miljoni euroni. 

Positiivne müügitulu kasv tulenes peamiselt kolme uue klubi avamisest Eestis ning üldisest kliendibaasi kasvust, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Uute klubide avamisse, masinapargi täiendamisse ning tulevaste klubide projekteerimisse investeeriti mullu Eestis 3,4 miljonit eurot ning Lätis 888 000 eurot.

2016. aasta lõpu seisuga opereeris My Fitness AS 15 spordiklubi Eestis ning My Fitness SIA kuut spordiklubi Lätis.

2017. aastal on ettevõtel plaanis avada kolm uut spordiklubi Tallinnas ning kaks uut spordiklubi Riias.

Möödunud aastal oli ettevõttes keskmiselt 133 töötajat, neist 93 Eestis ning 40 Lätis. 2016. aastal oli töötajate palgakulu 2,7 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles