RMK juhatuse esimehena jätkab Aigar Kallas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK juht Aigar Kallas.
RMK juht Aigar Kallas. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu otsustas neljapäevasel koosolekul, et RMK juhatuse esimehena jätkab ka järgmisel viiel aastal Aigar Kallas.

Nõukogu esimehe Andres Talijärve sõnul otsustas nõukogu üksmeelselt, et Aigar Kallas on RMK juhtimisega edukalt hakkama saanud ja tal on väga head teadmised ja kogemused riigimetsa majandava organisatsiooni tulemuslikuks juhtimiseks, teatas RMK

Äsja lõppenud avalikule konkursile RMK juhatuse esimehe leidmiseks laekus üks avaldus. RMK juhatuse esimehe ametikohale kandideerimiseks tuli esitada CV ja essee teemal «Visioon RMK juhtimisest» personalijuhile enne 15. juunit.

Aigar Kallas oli RMK peadirektor aastatel 2002-2003, RMK juhatuse esimehena on ta ametis olnud alates 1. novembrist 2007. Kuna RMK juhatuse esimehe volitused kestavad vastavalt metsaseadusele viis aastat, valis RMK nõukogu Kallase tagasi juhatuse esimeheks ka 2012. aastal.

Aigar Kallas on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli metsamajanduse eriala ja saanud magistrikraadi keskkonnaökonoomikas California Ülikoolist.

RMK ehk Riigimetsa Majandamise Keskuse hoole all on ligikaudu 30 protsenti kogu Eestimaast, seal asub 45 protsenti Eesti metsadest. RMK on Eesti riigile kuuluva metsa ja teiste mitmekesiste looduskoosluste hoidja, kaitsja ja majandaja. RMK kasvatab metsa, hoiab loodusväärtusi, teenib riigile metsa majandades tulu, loob looduses liikumise võimalusi ja jagab loodusharidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles