Janek Mäggi: Veerpalu positiivsus aitab kriisist üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Mäggi
Janek Mäggi Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Suhtekorraldaja Janek Mäggi leiab Veerpalu dopinguafääri vaagides, et negatiivseid uudiseid annab pehmendada ja positiivseid võimendada.

Ses võtmes peab Mäggi suusaliidu juhtkonna käitumist juhtunust avalikkusele rääkimisel ebaõnnestunuks, kuna parem oleks olnud uudis kohe avalikustada ja siis seda pehmendama hakata, kirjutab Õhtuleht.

Mäggi sõnul sai suusaliit pikalt infot eitades külge valetajakuvandi, erinevalt Andrus Veerpalust, kes ei ole juhtunu kohta midagi valetanud ja eitas eile dopingutarvitamist.

Mäggi leiab võrreldes Veerpalu juhtumit Kristiina Šmigun-Vähi aastatetaguse dopingukahtlustusega, et sarnaselt Šmigun-Vähi juhtumiga jääb pärast esimesest ehmatusest ülesaamist rahva suhtumine Andrus Veerpalusse positiivseks, kuna Veerpalu on isikuomaduselt vaoshoitud, soliidne ja positiivne, mis aitab raskustest üle saada.

Samuti lisab Veerpalule veenvust tema pikk ja  puhas dopingutestide ajalugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles