Aivo Adamson astub RKASi nõukogust tagasi (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Adamson
Aivo Adamson Foto: ERIK PROZES/

Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi (RKAS) nõukogu liige Aivo Adamson kinnitas Postimehele, et astub nõukogust tagasi ning asub tööle Versobanki juhatusse.

Adamson selgitas, et otsuse taga on töökohavahetus. «Kuna olen minemas tööle Versobanki ehk finantsasutusse, siis ei luba krediidiasutuste seadus olla üheski nõukogus,» rääkis Adamson.

RKASi nõukogu peab lähiajal otsustama juhatuse esimehe Urmas Somelari ametis jätkamise üle, kuna Somelar solvas kinnisel koosolekul haridusminister Mailis Repsi.

Kuulujutud nagu Adamsoni tagasiastumine nõukogust oleks tingitud Urmas Somelari survest, lükkas Adamson aga ümber.

«Oh ei, neil pole alust. Versobank ajas finantsinspektsiooniga minu eest dokumentatsiooni ning inspektsioon edastas eile Versobankile kirja, kus olid nõudmised tingimustele olla juhatuse liige. Ma pidin tegema valiku,» kommenteeris Adamson.

Adamsoni sõnul on kõik neid tingimusi puudutavad lõigud saadetud edasi ka riigihalduse minister Jaak Aabile, rahandusministeeriumi kantsler Veiko Talile ning kõikidele RKASi nõukogu liikmetele.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles