Suveks kaotab enamik Kuressaare kesklinna söögikohti päevaprae. Mõistliku hinna eest kiiresti kättesaadavat lõunat on seetõttu aina keerulisem leida, kirjutab Meie Maa.
Saarlased peavad suvel päevapraadi tikutulega taga otsima
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik Kuressaare söögikohti kaotab suveks päeva prae, et elus hoida oma töötajaid. Castello perenaise Aive Laanemetsa sõnul tuleks arvestada seda, kui palju tööd suvel on ning seda, et päevapraad ei ole asi, millega suudaks töötajatele palka maksta.
Mitmed söögikohad on päevaprae kaotamist põhjendanud sellega, et köök ei jõua tellimustega järele või et päevaprae võimalust kasutavad ka turistid, kellelt eeldatakse põhimenüüst tellimist.
Loe lähemalt Meie Maast.