Ideaalköögid: sõbralt-sõbrale soovitused on parim reklaam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klientide positiivne tagasiside on ettevõttele parim reklaam ning samas innustavad kliendid firmat ka uusi lahendusi mõtlema ja arenema, usub OÜ Ideaalköögid juhatuse liige Tiina Põder. 

„Meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on eritellimusel köögimööbli tootmine, kuid teeme ka teisi erilahendusi, näiteks vannitubadesse, või garderoobid. Meie mööblit leiab nii kodudest, kontoritest kui meditsiiniasutustest,“ ütleb 2006. aastal loodud OÜ Ideaalköögid juhatuse liige Tiina Põder.

Mullu Eesti Mööblitootjate Liidu poolt parima väiketootja tiitliga pärjatud ettevõtte tähtsaks tegevussuunaks on viimasel ajal kujunenud hambaravikliinikud, kus sisustatud on nii kabinette, ortodontiaruume kui puhketubasid.

„Pikaaegse kogemuse tõttu usun, et saame oma klientidele pakkuda usaldusväärset teenust alates projekteerimisest kuni paigalduseni välja. Kliendid on seni olnud nii edasimüüjad, ettevõtted kui lõpptarbijad ise,“ ütleb Põder.

Iga valmis mööbli taga on inimene

Heade tulemusteni on Põderi sõnul jõutud eelkõige tänu töötajatele. „Iga valmis mööbli taga on konkreetne inimene, kes on selle projekteerinud, valmis teinud ning lõpuks paigaldanud,“ selgitab ta.

Ettevõte pingutab Põderi sõnul selleks, et kliendid jääksid alati tehtud töö kvaliteediga rahule.

„Tänu sellele on meil alati olnud palju sõbralt-sõbrale soovitusi. Eelkõige peamegi oluliseks positiivset tagasisidet oma klientidelt, mis on seni olnud suurimaks reklaamiks. Ja muidugi aitavad kliendid meil edasi areneda, innustavad meid uusi lahendusi välja mõtlema ja häid tulemusi saavutama,“ ütleb Põder.

Väikese, kümne  töötajaga ettevõtte tugevuseks võib Põderi hinnangul pidada ka paindlikkust. „Meil on stabiilne kvaliteet ja meeskond. Tänu meeskonnale suudamegi pakkuda tänaseid lahendusi,“ ütleb ta.

„Eduka Eesti ettevõtte“ tunnustus aitab lepinguid sõlmida

OÜ Ideaalköögid majanduslik seisukord on Creditinfo rahvusvaheliste mudelite põhjal välja töötatud reitingu järgi väga hea ehk ettevõte on pälvinud „AA“ krediidireitingu ja „Eduka Eesti Ettevõtte“ tunnustuse.

„Eduka Eesti ettevõtte“ tunnustus on väljas ettevõtte seinal ja tiitlit sümboliseerivat märki kasutatakse e-kirjade jaluses ja koduleheküljel. „Kindlasti mängib see suurt rolli ka meie arvete ja hinnapakkumiste kujunduses. AA-reitingut püüame ka lepingute sõlmimisel esile tõsta,“ ütleb Põder.

Ettevõtte töötajad on tema sõnul tunnustusest teadlikud. „Ma loodan, et ka neile pakub see usaldusväärsust ning kindlustunnet meie endi vastu,“ ütles Põder.

„Eduka Eesti Ettevõtte“ tiitliga tunnustab Creditinfo Eesti AS tublisid ettevõtteid, kellel on tugev „AAA“, „AA“ või „A“ reiting. See tähendab, et  firmal on suurepärased finantsnäitajad, positiivne taustinformatsioon ja hea maksekäitumine.  Eduka Eesti Ettevõtte tunneb ära kuldse märgi järgi, mis on  äriinfo andmebaasis E-Krediidiinfo.ee firma nime juures kohe näha.

Loe kõiki Edukas Eesti Ettevõte lugusid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles