Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2012/06/13/1164804t1h1b7d.jpg)
Suurt ja mahlast arbuusi on üsna tülikas lõigata nii, et seda ka mugav süüa oleks. Üht tükeldamisviisi järgides saad aga arbuusist vahvad pikad viilud.
Igaühel on oma nipid arbuusi tükeldamiseks - kes hakib arbuusi kuubikuteks, kes kolmnurkseteks viiludeks. ThisIsInsider pakub välja veel ühe mugava variandi, kuidas saada arbuusist käepärased viilud, mida mugavalt süüa.
/nginx/o/2017/06/12/6775453t1hd326.jpg)
/nginx/o/2017/06/12/6775479t1h17df.jpg)
/nginx/o/2017/06/12/6775491t1h293d.jpg)
/nginx/o/2017/06/12/6775495t1h8285.jpg)