Video: Eurotunneli operaator naasis telereklaami juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunneli Prantsusmaa-poolne ots Coquellesis
Tunneli Prantsusmaa-poolne ots Coquellesis Foto: SCANPIX

Eurotunneli operaatorfirma Eurotunnel Le Shuttle on Suurbritannias alustanud üle 10 aasta taas telereklaamidega, kui kutsub peresid autoga Prantsusmaale reisima.

Prantsusmaale viib auto tunnelis sõitev kiirrong Eurostar. Telereklaam peaks tekitama teenusepakkujale brändikuvandi, et see on antud raha eest väga hea teenus, kirjutab brandrepublic.com

Telekampaaniat toetavad veebimeedias organiseeritud tegevused. Kampaania loovagentuur on Digital And Direct, meediaruumi eest hoolitseb Eestiski esindatud meediaagentuur OMD.

Klipis, mis kiidab reisi kiirust – vaid 35 minutit ühest tunneli otsast teise, kokku 50 kilomeetrit -, sööb perekond hommikust Inglismaal ja lõunat juba Prantsusmaal.

«Reisite Prantsusmaale? Minge kõige lühemat teed pidi!» kõlab klipi loosung. Vaata klippi allpool.

Operaatorfirma marketingi- ja müügididrektor Harvey Alexander ütles: «Tahame kinnistada oma positsiooni, et Eurotunnel Le Shuttle on kiireim viis toimetada oma auto kontinendile.»

Eurotunnel avati 1994. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles