Eesti restoranid korraldavad heategevusliku õhtusöögi Toidupanga toetuseks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti restoranide raskekahurvägi alustab koostööd Toidupangaga.
Eesti restoranide raskekahurvägi alustab koostööd Toidupangaga. Foto: PM Tarbija

Mainekad Eesti restoranid on otsustanud seljad kokku panna ning korraldada heategevusliku õhtusöögi, kus koostöös Toidupangaga aidata puudustkannatavaid lapsi.

Eesti statistikaameti andmeil elab Eestis 57 000 last vaesusriskis, kelle jaoks täis kõht ei ole tavapärane osa igapäevaelust. Toidupank viib nädalas toitu enam kui 9500 abivajajale, kellest kaks kolmandikku on lapsed.

9. oktoobril Swissotelis toimuval heategevuslikul õhtusöögil «Lapsed söönuks» osaleb restoran Leib eesotsas idee algataja ja eestvedaja Kristjan Peäskega, lisaks restoranid Moon, Põhjaka, Tuljak, Levier Cakery ja Eesti Euroopa Eesistumise peakokk Peeter Pihel.

Osavõtjate eesmärgiks on õhtusöögil koguda 25 000 eurot, mis võimaldaks Toidupangal laiendada oma abivõrgustikku nädalas 12 000 inimeseni ehk kolmandiku võrra senisest rohkem. Õhtusöögil toimub ka heategevuslik kunstioksjon ning esinevad Liis Lemsalu, Ott Lepland ning DJ-d Liisi Voolaid ja Girti Suun.

Kogu üritusest saadud tulu annetatakse Eesti Toidupangale ning loodetakse sellest üritusest teha pikaaegne traditsioon. Õhtusöögile oodatakse iga huvilist, kes soovib kaasa aidata Toidupanga tööle ning toetada lapsi.

Neljakäigulise õhtusöögi pilet maksab 125 eurot ning sisaldab menüüd, joogivalikut ja meelelahutust. VIP-pilet hinnaga 250 eurot sisaldab vastuvõttu Collet' šampanjabaaris ning istekohta parima vaatega laudades. Heategevusüritusele läheb müüki kakssada piletit, lisainfot leiab ürituse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles