Kõomägi: unustage uued maksud ja tõstke pigem käibemaksu (6)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Kõomägi
Armin Kõomägi Foto: Jaanus Lensment

Ettevõtja ja kirjanik Armin Kõomägi leiab, et riik ei pea majandusele hoogu andma, pigem ei tohiks ta väga palju segada ning kindlasti mitte asuda kohe uusi makse kehtestama.

«Ma ise proovin oma elu sättida nii, et ma ei sõltuks valitsusest ja mu elu ei ole kuidagi muutunud pärast valitsuse vahetust,» rääkis Kõomägi intervjuus Äripäevale. Hinnates tänast valitsust, märkis ta, et osadel inimestel oli Reformierakonnast siiber ees, sest nad olid nii pikalt valitsuses ja seetõttu tekkis uue ootuse positiivne õhkkond, kuid Kõomägi usub, et see läheb ka varsti üle.

Ka märgib ta, et tema oleks väga ettevaatlik uute maksude kehtestamisel. «Maksusüsteemi tuleks väikeses riigis hoida nii lihtsana kui võimalik ja olen pigem seda meelt, et kui on vaja maksubaasi tõsta, siis unustagem uued maksud ära ja pigem tõsta käibemaksu pool protsenti ja raha tulebki natuke rohkem sisse,» rääkis ettevõtja ja kirjanik.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles