Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2017/06/05/6749675t1h9d3c.jpg)
Puu- või köögiviljakrõpsude tegemiseks pole tarvis udupeent toidukuivatit ega isegi elektriahju. Piisab sellest, kui sul on kodus tavaline keskkütteradiaator, vahendab Saarte Hääl.
Aknaalustel radiaatoritel küpsetab – või õigemini kuivatab – tervislikud ja toitvad puuviljakrõpsud valmis Kuressaares kortermajas elav Malle Kaal. Tulemus on suurepärane, jäämata maitselt ega välimuselt millegi poolest alla ökopoodides müüdavatele sarnastele snäkkidele.
«Varem kuivatasin samamoodi, «radiaatori-meetodil» õunu, aga neid nii palju ei söödud, kippusid ikka järele jääma,» räägib Malle. «Kui kauplustes puuviljakrõpse müügil nägin, mõtlesin, et proovin neid ka ise teha – äkki õnnestub.»
Loe lähemalt Saarte Häälest.