Lidli poed tulevad teistele selga (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümmekond aastat tagasi Eestisse laieneda plaaninud, kuid sellest loobunud Saksa säästukaupluste kett Lidl on siinse turu taas sihikule võtnud. Foto on illustreeriv.
Kümmekond aastat tagasi Eestisse laieneda plaaninud, kuid sellest loobunud Saksa säästukaupluste kett Lidl on siinse turu taas sihikule võtnud. Foto on illustreeriv. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

Saksa odavkett Lidli jaoks on ostetud krunte Tallinnas, Tartus ja Narvas. Kõik krundid asuvad teiste toidupoodide naabruses.

Lidl esindaja Eestis, firma MMS Property Solutions OÜ, ostab kokku kinnistuid, kuhu plaanitakse kauplus rajada. Lisaks ostetud kruntidele paistab kinnistusregistrist, et ettevõte omab õigusi ka Lasnamäel Tähesaju tänaval ja Haaberstis Rannamõisa teel, kirjutab Äripäev

Tähesaju tee krundid kuuluvad praegu ettevõttele Laagna Arendus. Selveri ja Bauhausi vahetusse lähedusse kerkiva kaupluse ümber paiknevad veel mitmed teisedki suured jaeketid, nagu Prisma ja Rimi.

Kuhu Lidli kauplused veel võivad tulla, loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles