Husqvarna toob müügile Gardena kaubamärgi tooted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol Tartus Husqvarna kaupa müüva kaupluse Reginett vanemmüüja Katrin Tennosaar
Fotol Tartus Husqvarna kaupa müüva kaupluse Reginett vanemmüüja Katrin Tennosaar Foto: Margus Ansu

Kevadel alustas Husqvarna Eesti Gardena kaubamärki kandvate aiatööriistade müüki Eestis. Tegu on ühe euroopa aiatööhuviliste lemmikuga.

Gardenat müüakse rohkem kui 100s riigis üle maailma. Turuuuringute järgi on brändi tuntus tarbijate seas väga kõrge ulatudes näiteks Austria, Saksa, Prantsusmaa ja Rootsi turul üle 90%. Kaubamärgi valikus on ka mitmeid kastmissüsteeme ja -tarvikuid.

2007. aastal Husqvarna AB omandusse läinud Gardena müük moodustab Husqvarna AB müügimahust ca 10 protsenti. Algselt on Gardena kaubamärk välja töötatud Saksamaal.

Husqvarna AB  on maailma suurim kettsaagide, trimmerite, muruniidukite ja aiatraktorite tootja, Euroopa juhtiv jaetarbijale mõeldud kastmissüsteemide tootja ja üks maailma juhtivatest teemantlõikevahendite tootjatest. Husqvarna kodukasutajatele ja professionaalidele mõeldud tooteid müüakse rohkem kui 100 riigis.

Eesti tarbijatel on seni Husqvarna AB kaubamärkidest olnud võimalik kohalikes kauplustes tutvuda Husqvarna, Jonseredi, Flymo ja Partneri toodetega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles