Uued tooted: suvised maitsed grillile ja grilli kõrvale

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talleggi broilerifileest toorvorstid suvikõrvitsaga.
Talleggi broilerifileest toorvorstid suvikõrvitsaga. Foto: Tootja foto

Poelettidele on hiljuti uusi tooteid lisandunud Fazerilt, Talleggilt ja Farmi piimatööstuselt.

Fazeri seemneleivad ja näkileivad

Fazeri musta leiva sarja sarja lisandus hiljuti kanepileib, mis sisaldab krõpsuvaid kanepiseemneid, aga ka linaseemneid, idandatuid rukkiteri ja päevalilleseemneid. Päevalilleseemneid sisaldab ka Fazeri uus must näkileib küüslaugu ja peterselliga, millele annavad küüslauguse meki kuivatatud küüslaugutükikesed.

Uus näkileib küüslaugu ja peterselliga.
Uus näkileib küüslaugu ja peterselliga. Foto: Fazer Eesti

Uudistootena toodi suve hakul turule veel must leib kinoa ja arbuusiseemnetega, mis sisaldab 2,9 protsenti kinoad ja 5,2 protsenti arbuusiseemneid. Maitselt pähkleid meenutavad arbuusiseemned sisaldavad vähe kaloreid, kuid rikkalikult mineraalaineid ja vitamiine.

Talleggi kanaliblikas ja broilerifileest toorvorstid

Kodumaine linnulihatootja Tallegg tõi poelettidele grillimiseks mõeldud kanaliblika ning madala rasvasisaldusega broilerifileest toorvorstid suvikõrvitsaga lambasooles.

Tervest broilerist kanaliblikas on maitsestatud BBQ-stiilis, mille maitsebuketi moodustavad tomat, paprika, tšilli, küüslauk, sibul, must pipar ja petersell. Kanaliblikat võib küpsetada nii grillil kui ahjus. Grillil kanaliblika pööramise lihtsustamiseks võib kanaliblika asetada resti vahele või torgata risti läbi kana kaks grillvarrast.

Broilerifileest toorvorstidele lisavad aga mahlasust suvikõrvitsatükikesed ning maitset pakuvad veel küüslauk ja pipar. Tulemuseks mahedamaitseline grillielamus, mis valmib viie minutiga.

Wasabimaitseline toorjuust.
Wasabimaitseline toorjuust. Foto: Farmi Piimatööstus

Farmi toorjuust ja dipikaste

Farmi toorjuustude sarja lisandus äsja wasabimaitseline toorjuust. Wasabi on Jaapani vasaabia perekonda kuuluv mitmeaastane rohttaime juur, mille maitse meenutab eestlastele mädarõigast. Kui sušit süüakse just nimelt wasabiga, siis sellemaitseline toorjuust sobib samuti suši vahele, võileivakatteks või muude toitude lisandiks.

Farmi Dipikate sari täienes aga American BBQ-maitselise dipikastmega, mis on segu erinevatest köögiviljadest koos suitsuse paprikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles